Dit is Elyze

Elyze. Ook voor jou!

Iets nieuws leren. Is dat niet het leukste wat er is? En aangezien je het grootste gedeelte van je leven aan werken besteedt, is dat dé plek om je te blijven ontwikkelen. Alleen is binnen de overheid andere werkplekken ontdekken niet vanzelfsprekend. Maar dat het niet vanzelfsprekend is, wil niet zeggen dat het niet kan! Tenminste, zo denk ik erover.

Er zijn namelijk zoveel leuke klussen binnen de overheid. Om te vervullen als medewerker of om uit te zetten als manager. Er ligt een fantastisch groot netwerk aan je voeten, waar jij nu geen gebruik van maakt. En dat is zonde. Wat zeg je ervan als ik jullie vanaf nu aan elkaar koppel?

Gemotiveerde medewerkers en betrokken managers

Ik zorg ervoor dat de plaatsen die vrijkomen bij verfrissende klussen niet alleen beschikbaar zijn voor de happy few. De mensen met contacten. Dankzij het platform krijgt iedereen de kans om zichzelf te ontwikkelen. Of gewoon lekker vanuit een luie stoel eens rond te snuffelen wat voor mooie klussen er eigenlijk beschikbaar zijn.

Ik ben Elyze. En ik ben er ook voor jou!

Platform Elyze voor klussen binnen de overheid

Om jullie met elkaar in contact te brengen, heb ik het platform Elyze ontwikkeld. Bestaande uit een app voor medewerkers en een dashboard voor managers. Nu vinden jullie elkaar wél.

Zo geniet jij als medewerker van uitdagende klussen waarin je je competenties kunt aanscherpen. En vervul jij als manager in no time de lege plek die je in je planning ziet ontstaan. Ook fijn, het platform levert direct een flinke kostenbesparing op inhuur op.

Vragen?

Wil jij meer weten over Elyze? Stel je vraag in onderstaand contactformulier en ik neem binnen één werkdag contact met je op. Liever live contact? Dat kan natuurlijk ook! Open het chatvenster, dan beantwoord ik direct al je vragen.