Pilotpartner

Word jij pilotpartner van Elyze?

Wéér zo’n initiatief. Gaat het deze keer wel lukken? Waarom zou ik zomaar mijn mensen uitIenen? Logisch dat je dit denkt. Eerdere initiatieven verliepen immers niet naar wens. Daarom starten we met een Elyze pilot. Zo ontdekken we samen door middel van SMART onderzoeksvragen hoe we het deze keer wél kunnen laten slagen!
Een flexibele en wendbare overheid. Door regionaal uitwisselen van mensen. Besparen op inhuur. En meer aandacht geven aan competenties en talent ontwikkelen van je medewerkers. Hoe gaaf is het als dat lukt! Het verleden heeft laten zien dat dit niet makkelijk is. Maar, Elyze is ervan overtuigd: het kán wel!
Wordz Pilot Partner van Elyze
Daarom starten we met een kleine pilot

Begin klein

Want kies je voor groot, dan mislukt het geheid. In de pilot kies je zelf één of twee pilotpartners. Iemand van wie je zegt: ‘met jou wil ik wel samenwerken. Ik gun jou dit. Gun jij mij het ook? Super, dan gaan we dit avontuur aan.’ Om vervolgens een helder kader te creëren. Samen energie opdoen en met plezier samenwerken. En pas als het werkt de schaal vergroten.
SMART onderzoeksvragen beantwoorden met data,

Zo weet je waarover je praat

Voorafgaand aan de pilot stel je minimaal 3 SMART onderzoeksvragen op. Zodat je na afloop met data kunt onderbouwen waarom je bepaalde keuzes maakt. Dus, wat voor mooie doelen wil jij bereiken met jouw organisatie?

En ja, je moet ook lef hebben. De wil om samen iets gaafs neer te zetten. Buiten de gebaande paden gaan. Partners zoeken met wie jij de samenwerking aandurft. Om zo samen met Elyze voor elkaar te krijgen wat andere initiatieven tot op heden niet is gelukt. Een wendbare overheid, vol kansen op een dynamische en glansrijke carrière!

app-1

Alles op een rijtje

Jij:
Hebt lef om te experimenteren
Wilt bezuinigingsmaatregelen nemen
Staat open om samenwerkingen aan te gaan
Gunt jouw medewerkers een toffe ervaring bij een andere gemeente
De Pilot
Duurt minimaal 6 maanden
Vereist SMART onderzoeksvragen beantwoorden met data
Heeft een interne eigenaar
Heeft scherp omlijnde doelen, zodat je na afloop weet of Elyze voor je werkt

Geef je op als pilotpartner

Geef je gegevens door via onderstaand formulier. Dan nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op om alle details te bespreken!