Blog

Vijf redenen om als manager vandaag nog je netwerk te vergroten!

Vijf redenen om als manager je netwerk te vergroten

Vijf redenen om als manager vandaag nog je netwerk te vergroten!

Capaciteitsprobleem? Ai. Vervelend. Een interne werving uitzetten duurt te lang. Wat nu?

Of, een probleem oplossen lukt niet. Eigenlijk wil je weleens overleggen met een collega uit je regio, maar die ken je niet. Met een goed netwerk heb je dit zo geregeld. Hoe en waarom je jouw netwerk vandaag nog vergroot, lees je in dit blog.

Samen bereik je meer. Ben je sneller. Én beter. Daarom is de juiste mensen kennen ook zo belangrijk. Ik ben Elyze en ik help jou met je netwerk vergroten. Vandaag nog!

Vergroot jouw netwerk dankzij het Elyze platform

Er zijn te gekke klussen binnen de overheid. Alleen bereiken managers en medewerkers elkaar moeizaam. Interne werving gaat niet altijd even snel. Dus blijven sommige klussen open staan. Dit zorgt weer voor fikse kosten voor inhuur van externen. Dat moet anders kunnen! Daarom heb ik het Elyze platform ontwikkeld. Nu vinden jullie elkaar wél.

Het platform bestaat uit een dashboard voor managers en een app voor medewerkers. Installeer met één klik jouw dashboard en plaats je klus. Dan ontsluit je direct een groot netwerk aan medewerkers die op zoek zijn naar een leuke uitdaging. Mensen die staan te trappelen om jouw team verder te helpen. 

Een klus vervullen? Doe je vanaf nu in 1 week!

Dat is even andere koek, niet? Werken in Elyze scheelt je niet alleen zeeën van tijd, het levert je ook nog eens een enorme kostenbesparing op inhuur op. Wil je hier meer over weten? Kijk dan eens op de pagina speciaal voor managers.

Zo werk je sneller en goedkoper. Een groot netwerk nog veel meer voordelen. Wat dacht je van:

#1 Trek oprecht geïnteresseerde mensen aan voor jouw klus

Een nieuwe uitdaging aangaan. Kennis delen. En kwaliteiten aanscherpen. Medewerkers met een Elyze account zijn niet ‘the usual suspects’. Deze medewerkers kiezen bewust voor vernieuwing. Zodra je medewerkers via Elyze benadert, weet je zeker dat zij er zin in hebben. En wat is leuker dan vers en gemotiveerd bloed toevoegen aan jouw team?

#2 Los samen met een andere manager jouw vraagstuk op

Wanneer je een medewerker inleent, heb je altijd te maken met een andere manager. Dit is de perfecte manier om laagdrempelig kennis te maken. Hoe verlopen dingen bij jou en waar loop jij tegenaan? En als je een keer een probleem hebt, dan leg je dat toch gewoon voor aan de manager van gemeente X? Wel zo makkelijk!

#3 Verhoog je innovatieve slagkracht

Voor die ene klus heb je Pietje ingehuurd. Tjonge, wat weet die man veel. Het leuke is, Pietje komt uit een geweldig team vol met knappe koppen. En samen met jouw topteam, kunnen jullie bergen verzetten. Medewerkers uitwisselen, kennis delen en samen tot de gaafste oplossingen komen. Innoveren was nog nooit zo leuk!

#4 Altijd op de hoogte van wat er in jouw regio gebeurt

Alleen op je eiland? Niet met Elyze! Jouw dashboard bevat een schat aan informatie. Zo weet je precies hoeveel klussen er open staan. Stiekem om de hoek loeren bij je collega’s is altijd goed! Ook zie je hoeveel actieve profielen er zijn in jouw regio én domein. Omdat je weet wat er gebeurt in jouw regio, kun je daar veel beter op inspelen.

#5 Nooit meer zelf het wiel uitvinden

Het ene team loopt voorop in materie A en het andere team in materie B. Nu je zo’n groot netwerk hebt; doe er je voordeel mee! Zo hoef je niet elke keer zelf het wiel uit te vinden. Want doordat je goed contact hebt met mensen uit jouw regio, kun je je nieuwe project gemakkelijk samen doorspreken. Hoe hebben jullie dat toen aangepakt? 

Wil jij ook een nieuw netwerk aanboren, zodat jouw werk makkelijker én leuker wordt? 

Download dan nu het Elyze dashboard!

Werk ze nog!

Elyze